Selecteer een pagina

Je hoofd uit, je hart aan

opstellingsavond

Intuïtieve familieopstellingen | Jacqueline van den Bergh

groei

Familieopstellingen met Jacqueline van den Bergh

Gaaf dat je één (of misschien wel alletwee) van mijn online programma ’s hebt gekocht. Met deze trainingen kom je weer een stapje dichterbij je intuïtie.

Als deelnemer van deze trainingen heb je recht op 25% korting als vraaginbrenger bij een Opstellingsavond.

In de trainingen word je je weer meer bewust van je intuïtie (Word een intuïtie tijger) en maak je keuzes op basis van je gevoel, je intuïtie (Hak de knoop door).

Omdat je (een van) deze training hebt aangeschaft, wil ik je graag het volgende aanbod doen!

Een keer per maand organiseer ik een Opstellingsavond waarbij vraaginbrengers een vraag kunnen inbrengen. Deze wordt vervolgens met behulp van representanten opgesteld. Een avond vol gevoel, intuïtie en nieuwe inzichten!

Door middel van een opstelling kunnen (on)bewuste patronen zichtbaar worden, kan duidelijk worden wat je talenten, je kwaliteiten zijn. Wat je potentie is! Wordt je plek duidelijk, ontstaat meer balans en vind je verbinding met anderen uit je systeem. Jijzelf staat centraal!

Als jij bij een van de volgende Opstellingsavonden als vraaginbrenger jouw vraag wil onderzoeken, dan heb je recht op 25% korting op de investering.

Vermeld bij aanmelding de speciale kortingscode “Minderdan25” en de volgende keer mag jij jouw vraag opstellen!

Niet meer nadenken – gewoon doen

van groei naar bloei

Van worstelen naar sprankelen

Intuïtie & gevoel

De Opstellingsavonden staan in het teken van intuïtie & gevoel. Natuurlijk is ons ratio (ook) betrokken.

veiligheid & vertrouwen

Alles vindt plaats tussen de veilige vier muren van de ruimte, we beloven respect en vertrouwelijkheid.

Verbonden & vrij

De Opstellingsavonden voelen als verbonden met elkaar, vrij om nee te zeggen of volmondig ja.

Aanbod

Wat houdt het aanbod in

\

Tijdens de Opstellingsavond breng je een vraag in (voor data scroll verder).

\

Omdat je de training "Hak de knoop door" en/ of "Word een intuïtie tijger" hebt aangeschaft, ontvang je 25% korting.

\

Meld je aan via het aanmeldformulier van de Opstellingsavond.

\

Vermeld deze code in het opmerkingenveld "Minderdan25".

Dahlia als symbool voor groei

sta je open voor groei & bloei?

Waarom een opstelling?

helende beweging

De resultaten van een opstelling zijn op detailniveau verschillend maar in de kern zijn ze allemaal hetzelfde. Je weet je plek, je voelt je in balans en je verbindt jezelf. Onbewuste patronen, valkuilen en ook kwaliteiten worden zichtbaar gemaakt. Een helende beweging.

De data van de Opstellingsavonden zijn als volgt:

 • 7 december 2021
 • 19 januari 2022
 • 24 februari 2022
 • 30 maart 2022
 • 21 april 2022
 • 25 mei 2022
 • 22 juni 2022
 • 14 juli 2022
 • 28 september 2022
 • 20 oktober 2022
 • 23 november 2022
 • 14 december 2022

Je weet je plek

En bij jouw plek horen verantwoordelijkheden. Sta je op de juiste plek dan ervaar je “flow”. In de opstelling wordt jouw plek zichtbaar.

Je voelt je in balans

De een geeft en de ander neemt meer. Deze mogen in balans zijn. Je ziet (onbewuste) patronen in de opstelling die de onbalans in stand houden.

Je verbindt jezelf

Met jezelf en/ of met de ander. Deze behoefte is zo groot en vaak ook weggestopt. Zichtbaar wordt waar jij de verbinding hebt te zoeken.

Wat vinden deelnemers, vraaginbrengers en representanten?

Referenties

Een referentie van een man die een vraag inbracht tijdens de Opstellingsavond.

Alles gebeurt met een reden, maar vaak hebben we dat niet in de gaten en kijken we er met een ‘westerse’ blik naar: ‘shit happens’, ‘dikke pech’ of ‘gewoon toeval’. Maar sinds mijn burnout 16 jaar geleden weet ik dat er een diepere betekenis is. Zo was mijn burnout een signaal dat ik van koers moest wijzigen (en dat deed ik; van ratio naar gevoel). Maar mijn hartinfarct twee jaar geleden… Geen idee wat het betekent. Ik wilde graag een antwoord op die vraag.

Het pakte prachtig uit. Het is zo mooi om te zien hoe mensen die jou niet kennen dingen uitbeelden en uitspreken die zó treffend zijn. Iedereen had zijn/haar eigen individuele rol daarin en in de loop van de opstelling bleek dat al die rollen echt perfect (!) op elkaar aansluiten. Ik vond het ‘mind blowing’. De opstelling bracht rust in mijn hoofd. 

Jacqueline als begeleider is gevoel. Jacqueline is intuïtie. Ze bereidt alles perfect voor en vervolgens zie je haar in de flow komen en gaat alles (niet alles, maar wel veel) anders dan je verwacht. Ze geeft zich over en laat zich leiden. Mooi om mee te maken, het voelt heel veilig onder haar begeleiding. Jacqueline is spontaan, heeft gevoel voor humor, is zorgvuldig en integer. Ze laat zich tijdens zo’n opstelling leiden door haar intuïtie. Daar heb je ook lef voor nodig.

Een referentie van een vaste representant tijdens Opstellingsavonden.

Waarom ik zo’n fan ben van Jacqueline? Of ik dat wilde beschrijven. Een uitdaging die ik in beeld heb gevat omdat ik de juiste woorden er simpelweg niet voor had. Het is een gevoel en ik wilde het niet stuk praten.

Maar misschien is het dat ook gewoon, dat gevoel wat er is, waarom vind ik het fijn met Jacqueline en waarom ga ik heeeel graag naar al haar opstellingen of vind ik haar coaching ongekend?

Het is vooral ontdekken wat er is zonder heel veel woorden en het is ontmoeten zonder al te veel uitleg. En die ontdekkingen en ontmoetingen gaan in je systeem zitten, je weet dat je daar moet zijn en dat het veilig is. Voeg daar wat humor aan toe en het plaatje (het gevoel, in dit geval) klopt. Punt.

Dat is precies wat Jacqueline biedt in haar werk en dat vind je terug in haar als sprankelende vrouw!

Referentie van een deelnemer aan de Opstellingsavond.

Tijdens de avond werd ik gevraagd om representant te zijn. Het voelde goed, dus ik zei ja. Ik was de verbeelding van de zesjarige ik van de vraaginbrenger. Ik zocht een plek in de ruimte en voelde. Fysiek was ik nog steeds ‘mezelf’, maar mijn gedrag werd anders. Zo keerde ik me aanvankelijk af van de groep, ging er met mijn rug naar toe staan. Iets wat ik in het dagelijks leven niet zou doen.

Als representant kom je in de energie van de ander terecht. Vraag me niet hoe het werkt, want snappen doe ik het niet. Jacqueline stelde op een rustige manier de juiste vragen aan de vraaginbrenger en representanten. Op die manier kwam zij tot de kern; het punt waar het bij deze vraaginbrenger om draaide.

Wat ik zag, was dat de uitstraling van de vraaginbrenger tijdens en na de opstelling veranderde. Zij zocht oogcontact, werd krachtiger, toonde haar emoties; het was alsof er een last van haar afviel. Ondanks dat ik haar niet kende, raakte het mij dat een opstelling zo’n impact kan hebben.

Daarom denk ik dat een opstelling je kan helpen om meer begrip te krijgen voor je verleden, zónder dat je daar over hoeft te praten met de mensen die direct betrekking hebben op de situatie. 

investering

De genoemde prijzen zijn de standaard prijzen exclusief 21% btw. Uiteraard krijg je nog 25% korting. Meld bij aanmelding de kortingscode “Minderdan25”.

Klaar voor aanscherping?

Krijg 25% korting op bovenstaande prijzen als je je aanmeldt voor de eerstvolgende Opstellingsavond!